Banner úvodní strana

Novinky

Novinky
03.01.2022

Videa o zpracování hovězího masa nejen pro chovatele

Naučit se hovězí maso správně bourat a zacházet s ním podle ověřených pravidel je alfou a omegou k získání co nejkvalitnější suroviny. Celá řada zajímavých videí k bourání čtvrtí (nejen pod taktovkou Františka Kšány, ml.), využití jednotlivých partií, legislativní požadavky provázející tento proces může být užitečným vodítkem nejen našim chovatelům/zpracovatelům, ale také všem milovníkům hovězího a zákazníkům, kteří chtějí vědět a znát jakým procesem musí hovězí maso ideálně projít před tím, než si z něho připraví všední i nevšední kulinární zážitek. 

Videa naleznete pod záložkou v hlavním menu webu MH "PRO FARMY nabízející maso":

Videa zpracování hovězího masa | Miluju hovězí (milujuhovezi.cz)

 

Přečíst...
21.12.2021

Advent, Vánoce, Nový rok...

Přečíst...
08.12.2021

Darovat hovězí? Zkuste voucher!

Přečíst...
05.11.2021

BIOFARMA POD HÁJKEM: Videopříběh biohovězího ...

Přečíst...
13.10.2021

KLUCI v AKCI: Jak na steak a tataráček z kvalitního hovězího

Přečíst...
17.09.2021

NOVÝ WEB MILUJUHOVĚZÍ - vítejte!

Přečíst...
20.07.2021

Víkend TV Nova: Hovězí manuál aneb jak si ověřit původ masa

Přečíst...
05.04.2021

MASO Z LUKY: Zvířata žijící volně na pastvinách mají šťastný život

Přečíst...
11.10.2020

STATEK DOLNÍ OLDŘÍŠ: Jan Chytil v pořadu Aby to fungovalo dalších 100 let

Přečíst...
02.09.2020

MITROVSKY: Českou biopotravinou roku 2020 je sušené hovězí maso

Přečíst...
03.06.2020

ČSCHMS: Je vám smutno? Dejte si steak nebo radši dva!

Přečíst...
Miluju hovězí

ČSCHMS

Český svaz chovatelů masného skotu, z. s.
Těšnov 17, 110 00 Praha

Kontakt

Tel.: +420 724 229 094
E-mail: vydrova@cschms.cz

Ověření původu hovězího 

dle ušního čísla zvířete
www.hovezimaso.cz