Novinky

Novinky
19.02.2025

Videa o zpracování hovězího masa nejen pro chovatele

Naučit se hovězí maso správně bourat a zacházet s ním podle ověřených pravidel je alfou a omegou k získání co nejkvalitnější suroviny. Celá řada zajímavých videí k bourání čtvrtí (nejen pod taktovkou Františka Kšány, ml.), využití jednotlivých partií, legislativní požadavky provázející tento proces může být užitečným vodítkem nejen našim chovatelům/zpracovatelům, ale také všem milovníkům hovězího a zákazníkům, kteří chtějí vědět a znát jakým procesem musí hovězí maso ideálně projít před tím, než si z něho připraví všední i nevšední kulinární zážitek. 

Videa naleznete pod záložkou v hlavním menu webu MH "PRO FARMY nabízející maso":

Videa zpracování hovězího masa | Miluju hovězí (milujuhovezi.cz)

 

Přečíst...
03.01.2025

Leták A5 dělení hovězího masa pro zákazníky

Přečíst...
03.01.2025

MASO NA PAPÍŘE aneb legislativa od A do Z

Přečíst...
13.12.2024

Advent, Vánoce, Nový rok...

Přečíst...
04.05.2024

EKOFARMA ÚLOVICE: Dextři a hovězí jazyk s křenovou omáčkou

Přečíst...
24.10.2023

Japonské hovězí v reportáži na IDNES!

Přečíst...
15.08.2023

Jan Hořák: Den otevřených vrat - sobota 26.8.2023

Přečíst...
10.07.2023

Farmářský automat na hovězí maso

Přečíst...
02.05.2023

Hovězí manuál aneb jak si ověřit původ masa

Přečíst...
14.02.2023

ČSCHMS: Je vám smutno? Dejte si steak nebo radši dva!

Přečíst...
10.10.2022

FARMA BOREK: reportáž nejen o hovězím bio mase dostupném 24/7

Přečíst...
08.09.2022

Chcete plakát nebo triko dělení hovězího masa?

Přečíst...
Strana 1 / 2
Miluju hovězí

ČSCHMS

Český svaz chovatelů masného skotu, z. s.
Těšnov 17, 110 00 Praha

Kontakt

Tel.: +420 725 362 844
E-mail: vokata@cschms.cz

Ověření původu hovězího 

dle ušního čísla zvířete
www.hovezimaso.cz