Hovězí manuál aneb jak si ověřit původ masa

02.05.2023
Miluju hovězí

Hubert Herrmann, náš bývalý kolega a inspektor ve výslužbě, inicioval natočení reportáže na téma ověřování původu hovězího masa pohledem na chov masného skotu od narození zvířete až po gurmánský zážitek. Poutavou televizní reportáže z magazínu TV Nova Víkend, která už skončila v archivu - ač stále aktuální, se nám prostřednictvím redaktora magazínu Víkend Aleše Vašíčka podařilo získat a s jeho svolením i publikovat na našem youtube kanálu

V reportáži zazní, že každý Čech sní ročně osm kilogramů hovězího, což není v porovnání se světem moc, ale v posledních letech se razantně mění způsob, jakým hovězí maso konzumujeme, proto Ales Vasicek vyrazil na farmy i na jatka a výsledky jeho pátrání můžete shlédnout na youtube kanálu ČSCHMS

Reportáž se věnuje také masným plemenům a propagaci kvalitního hovězího masa českého původu. 

Více také na webu ČSCHMS

Související novinky
24.11.2025

Připravujeme novou kuchařku – zapojte se i vy!

Přečíst...
19.02.2025

Videa o zpracování hovězího masa nejen pro chovatele

Přečíst...
03.01.2025

Leták A5 dělení hovězího masa pro zákazníky

Přečíst...
Miluju hovězí

ČSCHMS

Český svaz chovatelů masného skotu, z. s.
Těšnov 17, 110 00 Praha

Kontakt

Tel.: +420 725 362 844
E-mail: vokata@cschms.cz

Ověření původu hovězího 

dle ušního čísla zvířete
www.hovezimaso.cz