Dovolujeme si Vám nabídnout vyzrálé hovězí maso skutečně prémiové kvality. Bližší informace v přiloženém dokumentu.

Více...
 

Rozvoz vyzrálého hovězího masa z mladých jalovic plánujeme ve dnech 25. - 28.11. termíny a rozpis naleznete níže...

Více...
 

Nedávná studie neprokázala souvislost mezi konzumací hovězího masa a vznikem srdečních chorob, cukrovky a rakoviny...

Více...
 

...je jeho cesta na Váš stůl? Zapojte svou fantazii a lásku a kvalitní hovězí maso se Vám bezesporu odvděčí!                  

Více...
 

Nenechte si ujít přednášku uznávaného odborníka prof. Ing. Petra Pipka, CSc., emeritního profesora VŠCHT v Praze.    

Více...
 

Vakuované balíčky 1-1,5 kg si můžete objednat na adrese: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo si přijít vybrat v týdnu od 8 do 17 h na prodejnu v Č. Krumlově.  

Více...
 

Více o naší farmě s chovem francouzského plemene limousine a prodeji hovězího masa se dozvíte z reportáže pro Aktuálně.cz a rozhovoru...

Více...
 

Prodáváme vyzrálé vakuově balené hovězí maso a steaky plemene Aberdeen angus  z vlastního chovu...  

Více...
 

Steaky jsou jedním z nejžádanějších produktů Mitrovsky Angus. A my vás naučíme, jak se to dělá! Nejbližší kurz už 1. března 2019...

Více...
 

Přijďte navštívit naše Farmářské trhy v Trutnově - Poříčí, které se konají každou sobotu od 7:00 do 11:00.

Více...
 

Rádi bychom Vám představili nový ceník masa, který je rozšířen o podrobnější rozpis zadních partií...

Více...
 

Až půjdete o víkendu na nádherné tetínské vyhlídky - 3 km od Berouna, stavte se do prodejny THE FARM SHOP, umístěné z čela zámku...

Více...
 

Kauzy týkající se prodeje závadného hovězího masa z nemocných zvířat zvýšila zájem lidí i médií o kvalitu potravin. Vše se ubírá směrem upřednostňování českých výrobků, což samozřejmě vnímáme velmi pozitivně. Je ale třeba naučit spotřebitele jak rozeznat "české" od "méně českého" a jak se vyznat v na první pohled složitých textech etiket, které musí splňovat přísnou legislativu a to hovězí maso nevyjímaje.  A co všechno musí být/a je na štítcích uvedeno? Na příkladu lze ukázat, co vše může zákazník z etikety rozklíčovat. Budeme rádi, když nám tyto informace pomůžete šířit mezi své známé a lidi, kterým není jedno, jaké potraviny a odkud konzumují...

  

Je to prosté - číst etikety a kupovat české. Jistě poznáte, které nekupovat. Koupíte-li maso označené 4x Česká republika nebo CZ a číslo v oválu, máte jistotu, že je české, ale další údaje např. o kategorii zvířete si neověříte. Vyžadujte maso označené i číslem zvířete. Mladý býk 781208052. Toto číslo můžete zadat na www.hovezimaso.cz či přímo na našem webu (ověření původu) a tam si vše ověřit.

 

Býk narozen 18.12.2017, poražen 18.2.2019, plemeno T100. V sekci o plemenech a najdete, že je to čistokrevný charolais. Tedy opravdu maso z mladého býka a navíc masného plemene a již odleželé.

 

To už lze pokazit jen špatnou kulinární úpravou.