ČSCHMS
Český svaz chovatelů masného skotu, z. s.
Těšnov 17, 110 00 Praha
Špek s drobně pokrájenou cibulí orestujeme dozlatova. Maso pokrájíme na kostky, osolíme a také orestujeme na cibuli se špekem dozlatova. Až se šťáva odpaří, tak maso poprášíme zázvorem a moukou (1-2 lžíce) a necháme za stálého míchání také opéct. Zalijeme vařící vodou a dusíme doměkka za občasného podlití a zamíchání. Podáváme s bramborovými noky, houskovým knedlíkem, rýží, bramborem, těstovinami nebo klidně i s chlebem. Hodí se prakticky jakákoliv příloha.
Český svaz chovatelů masného skotu, z. s.
Těšnov 17, 110 00 Praha
Tel.: +420 724 229 094
E-mail: vydrova@cschms.cz
dle ušního čísla zvířete
www.hovezimaso.cz