V nabídce naší farmy naleznete hovězí maso ze skotského plemene highland a domácí produkty nejen z hovězího masa...

Více...
 

Udělejte radost svým blízkým a věnujte jim dárkový poukaz na odběr hovězího masa a našich dalších výrobků v hodnotě...

Více...
 

Vánoce už ťukají na dveře a my Vám nabízíme naše HOVĚZÍ v BIO kvalitě. Objednávky přijímáme do 14.12.!

Více...
 

Vánoce se blíží a my Vám nabízíme 3 kg baliček 200 Kč/kg obsahovat bude od každé partie kousek...

Více...
 

Recepty z hovězího masa "běží" na televizní stanici b-tv v pořadu FOOD & DRINKS každý den v hodinovém bloku od 18:30 hod.

Více...
 

Kromě Prahy a Brna najdete naše hovězí maso a výrobky na desítkách míst po celém Zlínském kraji i na Slovensku...  

Více...
 

Objednávky hovězího masa a výrobků v našem e-shopu: datum a čas vyzvednutí zveřejněny na webu, nebo dle dohody...

Více...
 

podívejte se na aktuální nabídku hovězího masa wagyu z vlastní produkce. Bližší informace v přiloženém dokumentu.

Více...
 

Prodáváme vyzrálé vakuově balené hovězí maso a steaky z plemene aberdeen angus z vlastního chovu a zvěřinu z vlastní obory...

Více...
 

Poslední letošní rozvoz vyzrálého hovězího masa plánujeme ve dnech 17. - 20.12. termíny a rozpis naleznete níže...

Více...
 

kde můžete naše hovězí maso koupit nebo ochutnat. Mezi pravidelné odběratele patří restaurace, prodejny, jídelny MŠ, zákazníci...  

Více...
 

Vyzvednutí objednávek je možné i v naší pojízdné prodejně na Farmářském trhu na Starém městě v Mladé Boleslavi 21. prosince.  

Více...
 

Nadcházející čas se neodmyslitelně pojí s konzumací kvalitních potravin. Hovězí maso patří mezi velmi oblíbené druhy, zejména díky své výrazné a specifické chuti. I když řada lidí preferuje před ostatními druhy masa právě hovězí, na jeho spotřebě se to zatím nijak valně neprojevuje a stále se drží pod hranicí 10 kg/osobu, což je bezesporu velká škoda! Přitom řada našich chovatelů má již technologii zpracování a zrání natolik zmáknutou, že je kulinární zážitek v podstatě  zajištěn, pokud použijete správnou partii ke vhodné úpravě. Zpracovatelé se na Vánoce pilně připravují v nabídce mají více masa než obvykle. A jak na to? Jak si to kvalitní maso opatřit a jak ho správně "udělat"? Vše potřebné zjistíte na tomto webu...

 

Pravidelně aktualizujeme "bleskovky" - krátké úderné zprávy s aktuální nabídkou jednotlivých farem

Toho "svého" nejbližšího/nejlepšího chovatele a zpracovatele hovězího masa najdete jednoduše v sekci "Koupím hovězí maso"

Důležité kulinární rady a vhodnost jednotlivých partií/svalů ke konkrétní kulinární úpravě najdete u "Dělení hovězího masa"

Cenné rady Františka Kšány ml.: Jak na bourání masa (přední čtvrť, zadní čtvrť), jak na kulinární úpravu, jak na tatarák, lojové škvarky či carpaccio? Udělejte si čas a podívejte se na náš "celovečerní film", který vás obohatí znalostmi o hovězím mase natolik, že už si na vás nikdo nepřijde! 

Krásný dárek k Vánocům: "DVD bourání hovězího masa a jeho prodej ze dvora"

Propagační předměty (kšiltovky s logem milujuhovezi.cz) na webu ČSCHMS.  

Hovězímu zdar!