Vyzrálé maso z Plzeňského kraje bude opět k prodeji 29. srpna 2019. Více info na  www.farmaborek.cz

Více...
 

Nenechte si ujít přednášku uznávaného odborníka prof. Ing. Petra Pipka, CSc., emeritního profesora VŠCHT v Praze.    

Více...
 

Dovolujeme si Vám nabídnout vyzrálé hovězí maso skutečně prémiové kvality. Bližší informace v přiloženém dokumentu.

Více...
 

Vakuované balíčky 1-1,5 kg si můžete objednat na adrese: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo si přijít vybrat v týdnu od 8 do 17 h na prodejnu v Č. Krumlově.  

Více...
 

Více o naší farmě s chovem francouzského plemene limousine a prodeji hovězího masa se dozvíte z reportáže pro Aktuálně.cz a rozhovoru...

Více...
 

Prodáváme vyzrálé vakuově balené hovězí maso a steaky plemene Aberdeen angus  z vlastního chovu...  

Více...
 

Steaky jsou jedním z nejžádanějších produktů Mitrovsky Angus. A my vás naučíme, jak se to dělá! Nejbližší kurz už 1. března 2019...

Více...
 

Přijďte navštívit naše Farmářské trhy v Trutnově - Poříčí, které se konají každou sobotu od 7:00 do 11:00.

Více...
 

Rádi bychom Vám představili nový ceník masa, který je rozšířen o podrobnější rozpis zadních partií...

Více...
 

Až půjdete o víkendu na nádherné tetínské vyhlídky - 3 km od Berouna, stavte se do prodejny THE FARM SHOP, umístěné z čela zámku. Od února 2019 rozšiřujeme prodejní den na sobotu...

Více...
 

Připravujeme pro Vás balíčky 10 kg z bio hovězího masa od nás z farmy. Budou parádně vyzrálé, vakuově balené, ...  

Více...
 

Čerstvé vyzrálé hovězí maso prodáváme každý čtvrtek na Tetíně - zámek - The Farm Shop 12 - 17 hod. a  v sobotu 9 - 12 hod., v úterý a pátek jsme v Berouně...

Více...
 

Často zdůrazňujeme našim zákazníkům, že známe původ prodávaného masa od trsu trávy, od narození telete. Abychom doložili, že to není samozřejmost, nakoupili jsme kousek masa v supermarketu v Tišnově a podle informací na etiketě jsme se pokusili rekonstruovat jeho cestu na pult.

Datum porážky pondělí, stejný čtvrtek balení, v pátek na pultě. Pokud by se vše odehrálo v jednom objektu bourárny a porážky, jako u nás, jedinou výtku bychom měli k tomu, že maso vůbec nezrálo, pouze vychladlo. Což je legální, nicméně na kvalitě je to velice znát. No jo, ale tohle maso se jak vidíte na mapce bouralo víc než 500 km od porážky a bezmála 800 km od prodejny. Když si uvědomíme, že po porážce musí půle prohlédnout veterinář a že nákladní auto nejede tak rychle jako osobní, dá se předpokládat, že někdy v úterý ráno se půle ještě teplé rozčtvrtily a naložily na kamion. Ten pak vyrazil do bourárny, projel v kolonách kolem Varšavy a dost možná stál někde na odstavném parkovišti kvůli pauze řidiče. Ve čtvrtek ráno pak řezníci maso rozbourali, zavakuovali a další auto rozvezlo.

 

Takže to, že nevíme ani plemeno zvířete, ani chovatele a jeho způsob hospodaření, ani stáří, to je vlastně úplně jedno. Je velice pravděpodobné, že čtvrtě nebyly ve vhodných podmínkách, kdy zejména v létě je zachování teploty do 2 °C v chladírenském autě obtížné.

 

Naše maso se dostává na prodejní pulty vždy po bourání, které následuje až po vyzrání 14 dní v půlích v boxech, které jsou součástí našeho provozu na farmě. Vzhledem k poloze Mitrova není žádný český zákazník dál, než v uvedeném polském případě! Označení stáří, datumu a místa narození zvířete je pro nás samozřejmostí!

IN BEEF WE TRUST

www.mitrovsky.com