Banner úvodní strana
Tatarský biftek na pařížský způsob

Tatarský biftek na pařížský způsob

26.05.2021
Miluju hovězí Miluju hovězí

Ingredience

  • 800 g hovězí svíčkové
  • 2 čerstvé žloutky
  • 100 g cibule
  • 100 g sterilovaných okurek
  • 100 g žampionů
  • 40 ml smetany
  • 30 g majonézy
  • 50 g dijonské hořčice
  • 100 g květů kapary
  • hrst petrželové natě
  • sladká mletá paprika
  • drcený kmín
  • chilli
  • čerstvě mletý pepř
  • sůl

Postup přípravy pokrmu

Maso a mlýnek vložíme do lednice a necháme dobře vychladit. Očištěné maso nakrájíme na velké kostky a dvakrát ho semeleme na středně hrubé šajbě. Maso smícháme se žloutky, najemno nakrájenou cibulí, okurkami, žampiony, zalijeme smetanou, zjemníme majonézou, hořčicí, kapary, nasekanou petrželkou, paprikou, kmínem, chilli, pepřem a solí. Podáváme na toustech z bílého pečiva nebo s hranolkami.

Seznam doporučených částí masa

Zdroj receptu: www.klucivakci.cz
Gastronox 1
Související recepty
13.08.2021

Hovězí na paprice

Přečíst...
13.08.2021

Česnečka s hovězím

Přečíst...
13.08.2021

Hovězí zázvorový guláš

Přečíst...
Miluju hovězí

ČSCHMS

Český svaz chovatelů masného skotu, z. s.
Těšnov 17, 110 00 Praha

Kontakt

Tel.: +420 724 229 094
E-mail: vydrova@cschms.cz

Ověření původu hovězího 

dle ušního čísla zvířete
www.hovezimaso.cz