ČSCHMS
Český svaz chovatelů masného skotu, z. s.
Těšnov 17, 110 00 Praha
4–6 porcí:
Masová směs:
Salát:
Jogurtová omáčka:
Maso dobře promícháme s najemno nakrájenou cibulí, kořením, sekanou petrželovou natí, ochutíme solí a chvíli necháme odležet. Ze směsi tvarujeme šišky (válečky), ruce si při tvarování namáčíme ve studené vodě. Smažíme ze všech stran. Zeleninu nakrájíme na libovolné tvary, zakápneme citronovou šťávou a olejem. Podáváme s jogurtovou omáčkou. Jogurt smícháme s drcenými stroužky česneku rozetřeným se solí, chilli a olejem.
Český svaz chovatelů masného skotu, z. s.
Těšnov 17, 110 00 Praha
Tel.: +420 725 362 844
E-mail: vokata@cschms.cz
dle ušního čísla zvířete
www.hovezimaso.cz