Azu po tatarsku

Azu po tatarsku

09.08.2021
Miluju hovězí Miluju hovězí

Ingredience

  • 500 g hovězího masa
  • 60 g rostlinného oleje
  • 100 g cibule
  • 3 lžíce kečupu – jemného
  • 1 ks nakládaných okurek
  • vývar
  • bobkový list
  • sůl
  • pepř mletý

Postup přípravy pokrmu

Hrubě nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme maso pokrájené na hranolky a za stálého míchání zprudka osmahneme. Lehce podlijeme vodou nebo vývarem, přidáme koření a dusíme pod pokličkou do změknutí. Před koncem dušení přidáme protlak nebo kečup a okurku pokrájenou na hranolky. Vhodná příloha je dušená rýže nebo těstoviny.

Seznam doporučených částí masa

Zdroj receptu: www.recepty.eu
Související recepty
13.08.2021

Hovězí na paprice

Přečíst...
13.08.2021

Česnečka s hovězím

Přečíst...
13.08.2021

Hovězí zázvorový guláš

Přečíst...
Miluju hovězí

ČSCHMS

Český svaz chovatelů masného skotu, z. s.
Těšnov 17, 110 00 Praha

Kontakt

Tel.: +420 724 229 094
E-mail: vydrova@cschms.cz

Ověření původu hovězího 

dle ušního čísla zvířete
www.hovezimaso.cz