Albánský kebab na roštu

Albánský kebab na roštu

10.05.2021
Miluju hovězí Miluju hovězí

Albánie, ač stejně jako naše země, byla součástí neporazitelné socialistické soustavy svobodných a suverénních států v područí velkého východního bratra, byla a stále ještě je pro mnohé z nás zemí nepoznanou. Určitě je to škoda. Začněme ji poznávat od našeho stolu.

Ingredience

  • 1 kg mletého hovězího
  • 1 větší cibule
  • 2 vejce
  • 3 stroužky česneku
  • sůl
  • pepř
  • oregáno
  • sladká paprika

Postup přípravy pokrmu

Cibuli a česnek nastrouháme a spolu s kořením a solí smícháme s mletým masem. Vzniklou hmotu tvarujeme do šištiček a pokládáme na rozpálený gril. Jednoduché, rychlé a chutné. Přikusujeme chléb.

Seznam doporučených částí masa

Zdroj receptu: Kuchařka ČSCHMS
Související recepty
13.08.2021

Hovězí na paprice

Přečíst...
13.08.2021

Česnečka s hovězím

Přečíst...
13.08.2021

Hovězí zázvorový guláš

Přečíst...
Miluju hovězí

ČSCHMS

Český svaz chovatelů masného skotu, z. s.
Těšnov 17, 110 00 Praha

Kontakt

Tel.: +420 724 229 094
E-mail: vydrova@cschms.cz

Ověření původu hovězího 

dle ušního čísla zvířete
www.hovezimaso.cz