ČSCHMS
Český svaz chovatelů masného skotu, z. s.
Těšnov 17, 110 00 Praha
Rib
Pesto
Houbová příloha
Rib
Porce masa osolíme a opepříme.
Pokud maso grilujeme, vkládáme na rošt nad středně rozpálený gril nad žhavé dřevěné uhlí, které jsme „ovoněly“ namočenými bukovými hoblinami. Každou porci masa pečeme z obou stran tak, aby maso bylo uvnitř růžové a šťavnaté.
Porci masa podáváme s pestem a doplníme houbami a snítkou bylinky.
Pesto
Z lístků bazalky, petrželky, olivového oleje, parmezánu a ořechů umixujeme pesto, dochutíme mletým pepřem a solí.
Houbová příloha
Očištěné houby nakrájíme, opečeme na olivovém oleji se snítkou tymiánu, dochutíme pepřem a solí.
Přejeme vám dobrou chuť!
Český svaz chovatelů masného skotu, z. s.
Těšnov 17, 110 00 Praha
Tel.: +420 725 362 844
E-mail: vokata@cschms.cz
dle ušního čísla zvířete
www.hovezimaso.cz