Espetada

Espetada

21.07.2021
Miluju hovězí Miluju hovězí

Ingredience

4 porce:

  • 800 g nízkého hovězího roštěnce s tukovou vrstvou
  • česnek
  • čerstvý bobkový list
  • hrubozrnná mořská sůl

Postup přípravy pokrmu

Česnek nakrájíme na jemné plátky, smícháme a promneme s bobkovým listem a solí. Roštěnec nakrájíme na kostky, které napichujeme na očistěné, listů zbavené větve, nejlépe vavřínové. Rukou namačkáme česnekovou směs na maso a opékáme z obou stran nad žhavým uhlím. Podáváme s domácím chlebem.

Seznam doporučených částí masa

Zdroj receptu: www.klucivakci.cz
Související recepty
13.08.2021

Hovězí na paprice

Přečíst...
13.08.2021

Česnečka s hovězím

Přečíst...
13.08.2021

Hovězí zázvorový guláš

Přečíst...
Miluju hovězí

ČSCHMS

Český svaz chovatelů masného skotu, z. s.
Těšnov 17, 110 00 Praha

Kontakt

Tel.: +420 724 229 094
E-mail: vydrova@cschms.cz

Ověření původu hovězího 

dle ušního čísla zvířete
www.hovezimaso.cz