Býčí žlázy s vejci

Býčí žlázy s vejci

23.04.2021
Miluju hovězí Miluju hovězí

Tedy vejce s vejci.

Ingredience

  • 0,5 kg býčích žláz
  • olej
  • cibule
  • 3 vejce
  • sůl
  • pepř

Postup přípravy pokrmu

Žlázy nakrájíme na drobné kostičky, dáme na zpěněnou cibulku a dusíme. Když jsou kostičky téměř měkké, vydusíme přebytečnou šťávu, přidáme rozšlehaná vejce, osolíme, dochutíme pepřem. Na talíři ozdobíme petrželkou a podáváme s čerstvým bílým pečivem.

Seznam doporučených částí masa

Zdroj receptu: Kuchařka ČSCHMS
Související recepty
13.08.2021

Hovězí na paprice

Přečíst...
13.08.2021

Česnečka s hovězím

Přečíst...
13.08.2021

Hovězí zázvorový guláš

Přečíst...
Miluju hovězí

ČSCHMS

Český svaz chovatelů masného skotu, z. s.
Těšnov 17, 110 00 Praha

Kontakt

Tel.: +420 724 229 094
E-mail: vydrova@cschms.cz

Ověření původu hovězího 

dle ušního čísla zvířete
www.hovezimaso.cz