GASTRONOX: Zpracovatelé, chraňte své maso a výrobky

06.08.2020, napsal: Miluju hovězí
Miluju hovězí

Den po instalaci nového zařízení Datalogger, které hlídá velmi sofistikovaným způsobem teplotu a relativní vlhkost v chladícím boxu, vypadl (nad očekávání) v odpoledních hodinách jistič. Celý průběh havárie bylo možné sledovat přes mobilní telefon, tablet či počítač, ale bohužel tomu tak nebylo. V 6 hodin ráno přesahovala teplota v boxu již neuvěřitelných 18°C. Přitom stačilo velmi málo a pohromě se dalo zabránit, proto chraňte své zásoby a buďte informovaní vždy a všude...

Fotografie "hlídacích" systémů a grafy, které byly v průběhu havárie pořízeny, naleznete na fb.  

Príma den a teplotu pod kontrolou vám přeje...

Karel Svoboda, Gastronox (fb

Související bleskovky
18.04.2024

Statek Dolní Oldříš: jarní rozvoz

nabízíme rozvoz hovězího masa v dubnu...
Přečíst...
02.04.2024

ANGUSO: Farmářské trhy 2024

Zastavte se každou sobotu od 7 - 11 hodin. Budeme se na Vás těšit!
Přečíst...
02.04.2024

Ekologická farma Rašelina Hořice nabízí BIO hovězí maso plemene Gasconne

Březnový prodej hovězího masa
Přečíst...
Miluju hovězí

ČSCHMS

Český svaz chovatelů masného skotu, z. s.
Těšnov 17, 110 00 Praha

Kontakt

Tel.: +420 724 229 094
E-mail: vydrova@cschms.cz

Ověření původu hovězího 

dle ušního čísla zvířete
www.hovezimaso.cz