Banner úvodní strana

GASTRONOX: Zpracovatelé, chraňte své maso a výrobky

06.08.2020, napsal: Miluju hovězí
Miluju hovězí

Den po instalaci nového zařízení Datalogger, které hlídá velmi sofistikovaným způsobem teplotu a relativní vlhkost v chladícím boxu, vypadl (nad očekávání) v odpoledních hodinách jistič. Celý průběh havárie bylo možné sledovat přes mobilní telefon, tablet či počítač, ale bohužel tomu tak nebylo. V 6 hodin ráno přesahovala teplota v boxu již neuvěřitelných 18°C. Přitom stačilo velmi málo a pohromě se dalo zabránit, proto chraňte své zásoby a buďte informovaní vždy a všude...

Fotografie "hlídacích" systémů a grafy, které byly v průběhu havárie pořízeny, naleznete na fb.  

Príma den a teplotu pod kontrolou vám přeje...

Karel Svoboda, Gastronox (fb

Související bleskovky
14.06.2022

Statek Dolní Oldříš: rozvoz 23.6. (Praha) a 24.6. (Liberec, Frýdlant)

poslední termín před prázdninami, další bourání bude až koncem srpna/v září
Přečíst...
07.06.2022

Nová farma na MH: VETLABFARM

Připravujeme prodej vyzrálého masa aberdeen angus
Přečíst...
26.05.2022

Angus Farma Lozice: v týdnu u nás, v sobotu na kulaťáku v Praze!

28.5. od 8 - 13 hod na Farmářských trzích v Dejvicích
Přečíst...
Miluju hovězí

ČSCHMS

Český svaz chovatelů masného skotu, z. s.
Těšnov 17, 110 00 Praha

Kontakt

Tel.: +420 724 229 094
E-mail: vydrova@cschms.cz

Ověření původu hovězího 

dle ušního čísla zvířete
www.hovezimaso.cz