GASTRONOX: Zpracovatelé, chraňte své maso a výrobky

06.08.2020, napsal: Miluju hovězí
Miluju hovězí

Den po instalaci nového zařízení Datalogger, které hlídá velmi sofistikovaným způsobem teplotu a relativní vlhkost v chladícím boxu, vypadl (nad očekávání) v odpoledních hodinách jistič. Celý průběh havárie bylo možné sledovat přes mobilní telefon, tablet či počítač, ale bohužel tomu tak nebylo. V 6 hodin ráno přesahovala teplota v boxu již neuvěřitelných 18°C. Přitom stačilo velmi málo a pohromě se dalo zabránit, proto chraňte své zásoby a buďte informovaní vždy a všude...

Fotografie "hlídacích" systémů a grafy, které byly v průběhu havárie pořízeny, naleznete na fb.  

Príma den a teplotu pod kontrolou vám přeje...

Karel Svoboda, Gastronox (fb

Související bleskovky
22.05.2025

Poslední prodej čerstvého masa před prázdninami!

Firma Machač: od soboty 24. května máme opět čerstvé hovězí masíčko!
Přečíst...
17.05.2025

Czech Food Expo 2025 - prezentace a prodej premiového hovězího masa Aberdeen Angus

Czech Food Expo 2025 - prezentace a prodej premiového hovězího masa Aberdeen Angus
Přečíst...
17.05.2025

Czech Food Expo České Budějovice - pečení býka

Přečíst...
Miluju hovězí

ČSCHMS

Český svaz chovatelů masného skotu, z. s.
Těšnov 17, 110 00 Praha

Kontakt

Tel.: +420 725 362 844
E-mail: vokata@cschms.cz

Ověření původu hovězího 

dle ušního čísla zvířete
www.hovezimaso.cz