GASTRONOX: Provoz řeznictví, farmy či restaurace

06.08.2020, napsal: Miluju hovězí
Miluju hovězí

...a co vše může do budoucna sám ovlivnit. Jak zefektivnit provoz úsporou pracovní síly a snížit spotřebu elektrické energie a časovou náročnost pracovního procesu. Úspěšný bude ten, kdo nabídne zákazníkům nejenom vysokou kvalitu a produkt s benefitem, ale těchto ukazatelů dosáhne s přiměřenými náklady. A to je kámen úrazu.  Mnoho provozoven neumí efektivně využít moderních technologií. Příliš operací se během týdne provádí v malém množství a opakovaně. Z toho plynou nároky na čas, pracovní sílu, neefektivní využití surovin a nákupu ve velkém a tak dále.

Existují zařízení, která umí zastat práci několika strojů a několika pracovníků.

Ing. Jaroslav Krejčí, friulinox.cz

Karel Svoboda, gastronox.cz

Související bleskovky
18.04.2024

Statek Dolní Oldříš: jarní rozvoz

nabízíme rozvoz hovězího masa v dubnu...
Přečíst...
02.04.2024

ANGUSO: Farmářské trhy 2024

Zastavte se každou sobotu od 7 - 11 hodin. Budeme se na Vás těšit!
Přečíst...
02.04.2024

Ekologická farma Rašelina Hořice nabízí BIO hovězí maso plemene Gasconne

Březnový prodej hovězího masa
Přečíst...
Miluju hovězí

ČSCHMS

Český svaz chovatelů masného skotu, z. s.
Těšnov 17, 110 00 Praha

Kontakt

Tel.: +420 724 229 094
E-mail: vydrova@cschms.cz

Ověření původu hovězího 

dle ušního čísla zvířete
www.hovezimaso.cz