Banner úvodní strana

GASTRONOX: Provoz řeznictví, farmy či restaurace

06.08.2020, napsal: Miluju hovězí
Miluju hovězí

...a co vše může do budoucna sám ovlivnit. Jak zefektivnit provoz úsporou pracovní síly a snížit spotřebu elektrické energie a časovou náročnost pracovního procesu. Úspěšný bude ten, kdo nabídne zákazníkům nejenom vysokou kvalitu a produkt s benefitem, ale těchto ukazatelů dosáhne s přiměřenými náklady. A to je kámen úrazu.  Mnoho provozoven neumí efektivně využít moderních technologií. Příliš operací se během týdne provádí v malém množství a opakovaně. Z toho plynou nároky na čas, pracovní sílu, neefektivní využití surovin a nákupu ve velkém a tak dále.

Existují zařízení, která umí zastat práci několika strojů a několika pracovníků.

Ing. Jaroslav Krejčí, friulinox.cz

Karel Svoboda, gastronox.cz

Související bleskovky
14.06.2022

Statek Dolní Oldříš: rozvoz 23.6. (Praha) a 24.6. (Liberec, Frýdlant)

poslední termín před prázdninami, další bourání bude až koncem srpna/v září
Přečíst...
07.06.2022

Nová farma na MH: VETLABFARM

Připravujeme prodej vyzrálého masa aberdeen angus
Přečíst...
26.05.2022

Angus Farma Lozice: v týdnu u nás, v sobotu na kulaťáku v Praze!

28.5. od 8 - 13 hod na Farmářských trzích v Dejvicích
Přečíst...
Miluju hovězí

ČSCHMS

Český svaz chovatelů masného skotu, z. s.
Těšnov 17, 110 00 Praha

Kontakt

Tel.: +420 724 229 094
E-mail: vydrova@cschms.cz

Ověření původu hovězího 

dle ušního čísla zvířete
www.hovezimaso.cz