Hovězí roštěná na česneku

add Naprosto dokonalá trojkombinace - hovězí roštěná na česneku se špenátem a bramborovým knedlíkem.
Více... Více...

Uzeniny zapečené s kysaným zelím

add V tomto pokrmu nacházíme kombinaci vydatných uzenin s pikantním zelím snoubených s lahodným bílým vínem. Tyto protiklady mají zásluhu na vynikajícím výsledku.
Více... Více...

Guláš starého pastevce

add Guláš je původně maďarský pokrm tvořený nakrájenými masovými kostkami v omáčce z cibule, kořeněné paprikou. Slovo je odvozeno z maďarského „gulya“ (stádo hovězího dobytka), ze kterého pochází maďarský název gulyás.
Více... Více...

Znojemská hovězí pečeně

add Když jde o Českou kuchyni, musíme mezi Svíčkovou a Koprovou omáčku určitě zařadit i tu Znojemskou!
Více... Více...

Svíčková s koprovou omáčkou

add Koprová omáčka rozhodně patří do tradiční české kuchyně. S falešnou svíčkovou tvoří tu nejlepší kombinaci chutí.
Více... Více...

Hovězí nudličky Stroganov s rýží

add Hovězí nudličky Stroganov se šunkovou ryží patří do Ruské kuchyně.
Více... Více...

Hovězí maso s citronem

add Prostě recept s hovězím masem...
Více... Více...

Bife de Caudril se salsou Chimichuri

add Bife de Caudril se salsou Chimichuri, pečenou slaninou a zeleninovým špízem. Bife de cuadril je maso z hovězí kýty.
Více... Více...

Osso buco

add Osso buco je tradiční italský pokrm, oblíbená specialita především z okolí Milána. „Osso“ je italsky kost, „buco“ znamená díra, tedy kost s dírou. Základem jídla je totiž plátek masa z telecího kolena uříznutý napříč i s kostí z dolní části nohy (kližky).
Více... Více...

Tafelspitz

add Tafelspitz je vídeňská lahůdka pro zasvěcené labužníky. Připravuje se z určité části hovězího masa – tzv. květové špičky. Je tradičním pokrmem Rakouska-Uherska a dnes se považuje za rakouské národní jídlo.
Více... Více...

Pěna z uzeného jazyka s červenou řepou

add Jemná pěna z uzeného jazyka doplněná marinovanou okurkou a červenou řepou je sikvělý rozjezd pro nabuzení chuťových buněk. 
Více... Více...

Steakový závitek s Hermelínem

add Hermelín – Král sýrů, svíčková – Královna masa. Spojme královský pár v požehnaný a nerozlučný svazek. Královská krmě je na světě.
Více... Více...

Zálesácký guláš

add Vařil-li pravý zálesák guláš, přidal všechno co měl v množství přiměřeném. Muselo toho být hodně, muselo to být vydatné a muselo to chutnat. Základem vždy bylo maso a fazole.
Více... Více...

Svíčková s beárnskou omáčkou

add Řezy ze svíčkové s chřestem a Beárnskou omáčkou
Více... Více...
Strana 1 z 6