Udělejte radost svým blízkým a věnujte jim dárkový poukaz na odběr hovězího masa a našich dalších výrobků v hodnotě...

Více...
 

Vánoce už ťukají na dveře a my Vám nabízíme naše HOVĚZÍ v BIO kvalitě. Objednávky přijímáme do 14.12.!

Více...
 

Vánoce se blíží a my Vám nabízíme 3 kg baliček 200 Kč/kg obsahovat bude od každé partie kousek...

Více...
 

Recepty z hovězího masa "běží" na televizní stanici b-tv v pořadu FOOD & DRINKS každý den v hodinovém bloku od 18:30 hod.

Více...
 

Kromě Prahy a Brna najdete naše hovězí maso a výrobky na desítkách míst po celém Zlínském kraji i na Slovensku...  

Více...
 

Objednávky hovězího masa a výrobků v našem e-shopu: datum a čas vyzvednutí zveřejněny na webu, nebo dle dohody...

Více...
 

Pojízdná prodejna s hovězím na vás bude čekat v sobotu 15. 12. 2018 od 8 do 14 hodin v Praze Dejvicích na Kulaťáku! Další termíny níže.  

Více...
 

podívejte se na aktuální nabídku hovězího masa wagyu z vlastní produkce. Bližší informace v přiloženém dokumentu.

Více...
 

Prodáváme vyzrálé vakuově balené hovězí maso a steaky z plemene aberdeen angus z vlastního chovu a zvěřinu z vlastní obory...

Více...
 

Poslední letošní rozvoz vyzrálého hovězího masa plánujeme ve dnech 17. - 20.12. termíny a rozpis naleznete níže...

Více...
 

kde můžete naše hovězí maso koupit nebo ochutnat. Mezi pravidelné odběratele patří restaurace, prodejny, jídelny MŠ, zákazníci...  

Více...
 

Vyzvednutí objednávek je možné i v naší pojízdné prodejně na Farmářském trhu na Starém městě v Mladé Boleslavi 21. prosince.  

Více...
 

Veverka, pilíř brániční je bohatě pro­krvený sval, který visí u páteře v brániční oblasti před špičkou svíčkové nad játry. Má velmi jemné mramorování. Dříve se nazýval „teplé maso“, které se ihned po porážce za tepla dělalo jako dušená chuťovka na cibulce.

 

Pokud veverku neupravujeme tímto způso­bem, je nutné ji nechat, stejně jako ostatní části i druhy masa, vychladit a řádně vyzrát. Pak je velmi specific­kým steakovým masem (hanger steak, onglet) s výraznou chutí. Jedná se o další příklad u nás stále neobjevené pochoutky, která je jedinečná i po­měrně malou dostupností (v celém kusu skotu je pouze cca 400 g vever­ky).

Přední maso bez kosti, které není po­psáno v ČSN 57 6510 (tyto názvy mo­hou být při prodeji používány jen jako doplněk k označení „přední maso bez kosti“).

 

Italské olivy, moravské uzené, česká kuchyně...

Číst dál...

Grilování je doménou mužů. Dělají to s lásko...

Číst dál...

Sice to už měla kráva v tlamě, ale nevařené,...

Číst dál...

Hermelín – Král sýrů, svíčková – Královna ma...

Číst dál...

Párky jsou různé. Ty levnější, plné náhražek...

Číst dál...

Asi každý, kdo si protrpěl zdravé školní str...

Číst dál...