Prodej hovězího masa z Plzeňského kraje plánujeme na 6. prosince. Bližší informace na www.farmaborek.cz 

Více...
 

dovolujeme si informovat o bourání hovězího masa z 50% wagyu býků, které proběhlo v úterý 23. 10. 2018. Maso bude připraveno k odběru ...

Více...
 

Náš steak z mladého býka AA (vyzrálý a stařený) se stal vítězem v kategorii steaky a celkovým vítězem Biopotraviny roku 2018...

Více...
 

v aktuální nabídce máme k dispozici plně vyzrálé hovězí maso z býka 100 % wagyu a jalovice 75 % wagyu...  

Více...
 

Zájem o výrobky "s příběhem", tedy takové, u kterých může prodávající zákazníkovi vyprávět celou jejich historii, kontinuálně stoupá. Prodej ze dvora a z farmy je stále populárnější i v případě hovězího masa, a tak si ti farmáři, kteří se touto cestou vydali a dělají svou práci dobře, na nedostatek zákazníků rozhodně nemohou stěžovat. Pokud uvažujete, že se k této skupině sedláků přidáte i vy, a současně nemáte dostatek zkušeností s bouráním a přípravou masa k prodeji, tak se vám bude jistě hodit naše DVD, které jsme vytvořili ve spolupráci s věhlasnými odborníky v čele se známým řezníkem Františkem Kšánou ml. Pokud jste pouze fandové hovězího masa a chcete se o bourání a užití jednotlivých svalových partií a druhů masa něco dozvědět, pak je tento materiál určen i Vám. Bonusem je pak příprava lojových škvarek, carpacia a tataráku! 

 

Máte-li o DVD zájem, můžete si ho zakoupit na webu ČSCHMS, kde najdete i další zajímavé produkty.

 

Kamil Malát, ČSCHMS