Vakuované balíčky 1-1,5 kg si můžete objednat na adrese: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo si přijít vybrat v týdnu od 8 do 17 h na prodejnu v Č. Krumlově.  

Více...
 

Dovolujeme si Vám nabídnout vyzrálé hovězí maso skutečně prémiové kvality. Bližší informace v přiloženém dokumentu.

Více...
 

Více o naší farmě s chovem francouzského plemene limousine a prodeji hovězího masa se dozvíte z reportáže pro Aktuálně.cz a rozhovoru...

Více...
 

Prodáváme vyzrálé vakuově balené hovězí maso a steaky plemene aberdeen angus  z vlastního chovu...  

Více...
 

Steaky jsou jedním z nejžádanějších produktů Mitrovsky Angus. A my vás naučíme, jak se to dělá! Nejbližší kurz už 1. března 2019...

Více...
 

Přijďte navštívit naše Farmářské trhy v Trutnově - Poříčí, které se konají každou sobotu od 7:00 do 11:00.

Více...
 

Rádi bychom Vám představili nový ceník masa, který je rozšířen o podrobnější rozpis zadních partií...

Více...
 

Až půjdete o víkendu na tetínské vyhlídky, stavte se v našem FARM SHOPU na zámku. Od února 2019 rozšiřujeme prodejní den na sobotu...

Více...
 

Připravujeme pro Vás balíčky 10 kg z bio hovězího masa od nás z farmy. Budou parádně vyzrálé, vakuově balené, ...  

Více...
 

Čerstvé hovězí maso prodáváme ve čtvrtek 10. ledna 2019 na Tetíně - zámek - The Farm shop 12 - 17 hod. a  v úterý 15. ledna 2019 v Berouně...

Více...
 

V nabídce naší farmy naleznete hovězí maso ze skotského plemene highland a domácí produkty nejen z hovězího masa...

Více...
 

Udělejte radost svým blízkým a věnujte jim dárkový poukaz na odběr hovězího masa a našich dalších výrobků v hodnotě...

Více...
 

I když se u našich chovatelů jedná o prodej ze dvora (legislativně správně jde o prodej z farmy), podléhají jejich provozy stejným hygienickým kritériím jako jakýkoli větší provoz týkající se porážky či zpracování masa. Legislativa a kontroly jsou neúprosné a troufám si říci, že v tomto ohledu je ČR jedním z nejpřísnějších států a chovatelé to rozhodně nemají lehké. Dohled jak hygieny tak veterinární je opravdu velmi přísný. Pravidelné kontroly, stěry, odesílání vzorků do laboratoří atd. atd. České (hovězí) maso tak nakupujete s prověřeným původem a garancí té nejpřísnější hygieny. Do jaké míry máte tuto jistotu u nákupu masa ze zahraničí, např. z jižní Ameriky, toť nezodpovězenou otázkou…

 
Na webu MILUJUHOVEZI se zatím prezentují pouze členové našeho svazu, většinu z nich známe osobně a za většinu z nich bychom mohli směle strčit ruku do ohně, ale neděláme to, protože člověk nikdy neví, kvalita se může zlepšit, ale také zhoršit, ale naše členství je do jisté míry garancí, že si spotřebitel zakoupí skutečně dobré maso také z pohledu kulinárního (vyzrálé) a většinou i s dobrou radou co se týče přípravy. Spousta našich chovatelů se s masem doslova mazlí a dokáží již zákazníkovi zcela profesionálně poradit a vyhovět.

  

V současné době stále pracujeme na optimalizaci systému na našem webu MILUJUHOVEZI,  který je již nyní uživatelsky přívětivější (viz KOUPÍM hovězí maso) a nabízí chovatelům možnost lepší prezentace jejich farem, nabídky masa a akcí. Spotřebitel pak má díky přehlednějšímu profilu možnost zjistit v krátké době maximum potřebných informací o konkrétní farmě. Nově mají zákazníci možnost ohodnotit nákup a spokojenost s nákupem a masem samotným a přidat ke konkrétní farmě (profilu) množství hvězdiček, které si zasloužísmile.

 

Takže už víte, proč se nebát domácího českého hovězího masa.  Na našem webu najdete také plno užitečných rad jak s masem při/po nákupu naložit (nákup kvalitního masanákup vyzrálého masa), jak zacházet s masem vakuově baleným, jak si počínat před vlastní kulinární úpravou, jak nepokazit steak, ale možná si stále úplně nevěříte. Pak jsou tu pro vás kurzy několika českých kulinářských škol, které na svých webech a fb profilech nabízejí zájemcům možnost naučit se pracovat (nejen) s hovězím masem:

Kurzy PRAKUL

Kurzy CHEFPARADE (milujusteak.cz)