Prodej mladého hovězího masa z naší farmy bude opět k prodeji 18. října. Více info na www.farmaborek.cz  

Více...
 

Náš steak z mladého býka AA (vyzrálý a stařený) se stal vítězem v kategorii steaky a celkovým vítězem Biopotraviny roku 2018...

Více...
 

v aktuální nabídce máme k dispozici plně vyzrálé hovězí maso z býka 100 % wagyu a jalovice 75 % wagyu...  

Více...
 

Prodej vyzrálého hovězího a výrobků každý pátek 14 - 19 hod, v sobotu 8 - 11 hod. Nebo dle telefonické dohody. Ceník naleznete níže. 

Více...
 

 

A to se snažil našim chovatelům v průběhu příjemného večera několikrát vštípit pan Karel Svoboda, zapálený propagátor dobrého masa a hovězího zvláště, který jakožto člověk pracující pro společnost Zich a spol., s.r.o. nabízí svým zákazníkům a zájemcům kromě jiného také zrací a fermentační skříň od firmy Frulinox, která je svým způsobem na trhu unikátní. Prostě správné zrání je základem úspěchu. Pokud jste nebyli přítomní ani druhý den, který byl věnovaný laické veřejnosti a byla to opravdová show na všech úrovních - je tu pro vás malá ochutnávka z této unikátní DEGUSTACE formou fotografií  od paní Květoslavy Slezákové z prostřední krásné a vkusně zařízené restaurace pana Michala Vnuka, který se se svým týmem zasadil o nevšední zážitek účastníků. Rozhodně se budeme všichni těšit na další podobnou akci! 

 

DEGUSTACE 25.9.2018 aneb VARIACE na MASO, MASO, MASO

 

Místo konání: Restaurant VnukNepasice 55, Třebechovice pod Orebem 503 46

Ochutnávala se masa vyzrálá suchou nebo mokrou cestou z několika masných plemen: aberdeen angus, salers, charolais, limousine a masný simentál × čestr.