Prodej mladého hovězího masa z naší farmy bude opět k prodeji 18. října. Více info na www.farmaborek.cz  

Více...
 

Náš steak z mladého býka AA (vyzrálý a stařený) se stal vítězem v kategorii steaky a celkovým vítězem Biopotraviny roku 2018...

Více...
 

v aktuální nabídce máme k dispozici plně vyzrálé hovězí maso z býka 100 % wagyu a jalovice 75 % wagyu...  

Více...
 

Prodej vyzrálého hovězího a výrobků každý pátek 14 - 19 hod, v sobotu 8 - 11 hod. Nebo dle telefonické dohody. Ceník naleznete níže. 

Více...
 

  

Ochutnávat se budou hovězí masa vyzrálá suchou nebo mokrou cestou z několika masných plemen: aberdeen angus, salers, charolais, limousine a masný simentál × čestr.

 

DEGUSTACE 25.9. aneb VARIACE na MASO, MASO, MASO

Místo konání: Restaurant VnukNepasice 55, Třebechovice pod Orebem 503 46

Rezervace: tel. 775 322 216, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.