Ve zracím boxu už dozrává další masíčko a ve dnech 23. - 25. 7. plánujeme rozvoz, termíny a rozpis naleznete níže...

Více...
 

dovolujeme si Vám nabídnout plně vyzrálé hovězí maso z býka plemene wagyu 75% poraženého dne 30.5.2018...

Více...
 

Objednávky přijímáme vždy do pátku do 12:00 hodin a následující týden Vám je rozvezeme přímo na adresu domů či zaměstnání. 

Více...
 

Dovolujeme si Vám nabídnout plně vyzrálé hovězí maso z volka poraženého 2.5.2018. Jedná se o 50% křížence WAGYU a 50% Aberdeen Angus.

Více...
 

Zájem o výrobky "s příběhem", tedy takové, u kterých může prodávající zákazníkovi vyprávět celou jejich historii, kontinuálně stoupá. Prodej ze dvora a z farmy je stále populárnější i v případě hovězího masa, a tak si ti farmáři, kteří se touto cestou vydali a dělají svou práci dobře, na nedostatek zákazníků rozhodně nemohou stěžovat. Pokud uvažujete, že se k této skupině sedláků přidáte i vy, a současně nemáte dostatek zkušeností s bouráním a přípravou masa k prodeji, tak se vám bude jistě hodit naše DVD, které jsme vytvořili ve spolupráci s věhlasnými odborníky v čele se známým řezníkem Františkem Kšánou ml. Pokud jste pouze fandové hovězího masa a chcete se o bourání a užití jednotlivých svalových partií a druhů masa něco dozvědět, pak je tento materiál určen i Vám. Bonusem je pak příprava lojových škvarek, carpacia a tataráku! 

 

Máte-li o DVD zájem, můžete si ho zakoupit na webu ČSCHMS, kde najdete i další zajímavé produkty.

 

Kamil Malát, ČSCHMS